Gulpen

10 augustus: Om 9 uur weer weg... zo snel mogelijk naar Trier, over de snelweg, zeer rustig. Vanaf Trier een mooie route langs Bittburg, Malmedy naar Gulpen gereden. Natuurlijk, na een kort terras bezoek werden we aangehouden door de politie................. oeiiiiiiiiiiiiii, geen alcohol....maar controle op gestolen motorfietsen!!! Bij het drielandenpunt worden veel motoren gestolen! Boven op de Gulperberg een camping gezocht, panoramacamping gulperberg, een schone, rustige camping. Pubers worden, als de kantine sluit, met strakke hand door de eigenaar naar hun tent verwezen. Vraag een plaatsje aan "E-weg", aan de rand van de camping, met een mooi uitzicht en veel rust! Heerlijke Gerardus gedronken, was lang geleden dat er weer eens een normale hoeveelheid alcohol in het bier zat ! (+ 7%)

http://www.gulperberg.nl/ : De camping

http://www.wijsvinger.nl/provincies/limburg/gulpenwittem/ : meer Gulpen

11 augustus: Bij een temperatuur van 35 graden gaan we gezellig wandelen!, In het bos is het wat koeler, maar het beklimmen van een heuveltje gaat gepaard met een grote hoeveelheid van ons af stromend zweet.

Bij terugkomst boodschappen gedaan en een biertje genomen als beloning voor de geleverde prestatie.

12 augustus: We zoeken verkoeling in de "Monstergrot" in Valkenburg. Eindelijk weer eens een gids met humor! Geen link gevonden, maar volg de borden motorparkeerplaats. Geweldig, je kunt hiet voor 2,50 euro je motor achterlaten op een bewaakte parkeerplek! Moest vaker het geval zijn! In een aardig speciaalbiercafe in Valkenburg een "rochefort 10" en een "gouden carolus" genuttigd! Maar toen...... voor het stoplicht in Gulpen valt Max stil! Accu leeg. De wegenwacht was er in 40 minuten, en met een beetje prik uit de bus, starte Max weer. Door het getukkel door het Limburgse landschap stond de ventilator continue aan, Max moet minimaal 3000 toeren draaien om de accu te laden en dat haalde hij niet altijd. Zijn er meer maxen met dit probleem?

Om af te koelen: http://www.steenkolenmijn.nl/ http://www.gemeentegrot.nl/

Meer Valkenburg: http://valkenburg.boogolinks.nl/

En natuurlijk.... http://www.anwb.nl

13 augustus: NAAR HUIS! Even tanken in Gulpen....Max doet het weer niet! De vriendelijke pompbediende stelt een stopcontact beschikbaar en na een uurtje laden (hadden we dus beter op de camping kunnen doen!) kunnen we weer vertrekken, 170 km verder, stoppen we!

 

14 augustus: Natuurlijk!! We zijn weer thuis! Nogmaals door een stoel gezakt!